stress coaching mindfulness

Stress Coaching

Voor als je individueel wilt leren om meer grip te krijgen op je leven. Want dát is de grootste veroorzaker van Stress. Dit individuele programma is afgestemd op jouw wensen, vijf sessies in mijn praktijk in Oudega of via Skype.

Herken je dit?

 • Je bent doodmoe van alle verantwoordelijkheid die je voelt voor zo’n beetje alles.
 • Je leven bestaat de laatste tijd vooral uit “moeten” en “mogen” verdwijnt zo langzamerhand helemaal uit je leven.
 • Je hebt het gevoel dat het nooit genoeg is en je nooit klaar bent.
 • Je slaapt steeds slechter of je wordt midden in de nacht wakker en je ligt met je ogen wijdopen naar het plafond te staren

Als je dit herkent zit je in de gevarenzone. Je bent overbelast, op z’n minst tijdelijk maar misschien ook wel chronisch gestrest. Ontspannen kost je moeite, je voelt je gejaagd, je loopt het risico burn-out of overspannen te raken.

Wat is je verlangen?

 • Wil je rust ervaren?                                                            stress burn out mindfulness
 • Wil je weer energiek en gezond voelen?
 • Wil je jezelf weer zijn?
 • Wil je weer kunnen genieten?
 • Wil je “gewoon” gelukkig zijn?

Zomaar een greep over wat je zou willen maar op de één of andere manier niet voor elkaar krijgt? Je hebt al van alles geprobeerd van zelfhulpboeken, challenges, tips van vrienden, maar het blijft een worsteling en je stress lijkt er alleen maar door te verergeren.

Ik kan je helpen

Ik kan je helpen om je verlangen realiteit te maken. Ik kan je helpen om de regie over je leven weer te herpakken, zodat je weer in jezelf gaat geloven, met liefde voor jezelf en vanuit je eigen kracht. Maar…

Daarvoor heb ik wel je inzet nodig.

Jij moet het doen, maar ik ga je wel helpen. Ik geef je de tools, de inzichten, de ondersteuning en de spiegel.

Met jouw inzet en mijn ondersteuning lukt het je om  je leven te veranderen.

 

stress mindfulness burn outCoaching traject

In dit stress-coachingstraject pakken wij je hele leefstijl aan. Van je energiehuishouding, tot de oorzaken van je stress, zingeving maar ook beweging en voeding komen aan bod. Je leert jezelf kennen en je leert wat je nodig hebt om weer vanuit je eigen kracht controle te krijgen over je leven.

Ik stel vragen, doe oefeningen, geef oefeningen en opdrachten mee om thuis te doen zodat jij inzicht krijgt in wie jij bent, wat je wilt en hoe je je stress level naar beneden haalt.

Je krijgt begrip voor jezelf, legt de lat minder hoog en weet wat je moet doen om aan die broodnodige ontspanning te komen. Je relatie met jezelf verbetert en daarmee ook je relatie met de mensen om je heen. Je gaat beter voor jezelf zorgen en het moeten wordt steeds meer mogen.

Wanneer is dit stress coaching traject de beste keuze?

 • Als je de voorkeur geeft om in een 1 op 1 setting te werken.
 • Als je flexibele diensten hebt, we spreken per keer af dus hoef je je niet in allerlei bochten te wringen om te kunnen komen.
 • Als je oplossingsgericht bent. Hoewel we er echt wel even bij stil gaan staan waar jouw stress vandaan komt, is dit traject voornamelijk gericht op de mogelijkheden en praktische aanpassingen om je stress te lijf te gaan.

Waarom bij mij?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Langzamerhand leerde ik, door vaak mijn neus te stoten maar ook door cursussen, trainingen en wat ik las over stress en Mindfulness, mijn leven zo in te richten dat ik echt geniet van mijn leven, zelfs als het even niet zo lekker gaat.

Deze kennis gebruik ik nu in dit traject. Mijn kennis heb ik opgedaan bij verschillende opleidingen die ik heb gevolgd en mijn persoonlijke ervaring zorgen ervoor dat ik jou op een unieke en krachtige manier kan helpen. Ik weet wat je ervaart, want ik ben er ook geweest en ik weet wat er nodig is om dit te veranderen en door opleidingen weet ik hoe ik het jou op een goede manier kan laten ervaren.

Wil je meer weten over mij? Lees dan de pagina Over mij

Waar bestaat het traject uit ?

 • Het traject neem ongeveer 3 maanden in beslag
 • 5 sessies van 1,5 uur om de twee weken
 • De sessies vinden plaats in mijn praktijk in Oudega of als het je beter past via skype
 • tussendoor ben ik bereikbaar via mail

Wat kost het?

De prijs bedraagt € 625,00 ex. BTW

Ben je particulier dan mag ik je het traject aanbieden voor € 425,00 inkl. BTW

Twijfel je ?

Twijfel je of weet je niet goed wat goed bij jou past? Bel dan voor een vrijblijvend gesprek. We nemen dan rustig de tijd en kijken samen of en wat ik voor je kan doen. Daarna beslis jij in alle vrijheid of je met mij wilt gaan werken.

Dit zei een cliënt over mij

Je stelde de goede vragen. Je vult niks in. Zodat de antwoorden volledig uit me zelf kwamen. Je gaf mij ook de ruimte om zelf aan te geven wanneer ik klaar was met een onderdeel.

Ook lette je goed op of de antwoorden vanuit mijn gevoel kwamen en dat ik niet teveel op zoek ging naar wat mijn verstand zei. -Sandra Schapelhouman-

Het stress coaching traject is het hele jaar te volgen. Wil je toch liever een groepsprogramma? kijk hiervoor bij Mijn aanbod

Weet je genoeg?

Ja, ik wil een coachingstraject