Mindfulness 1 op 1

Zomeraanbieding:

Profiteer tot 31 augustus 2018 van 10% korting 

 

 

Voor jou als wilt leren om spanning los te laten, meer te genieten en focus te houden. In 5 weken leer jij in hoe je dit kunt bereiken.

Heb je het druk, voel je je opgejaagd, zit je hoofd vol, merk je dat je steeds onrustiger wordt, chaotischer en heb je moeite om je te concentreren?

en lukt het maar niet om hier uit te komen? Je valt steeds terug in je eigen patroon waarvan je eigenlijk wel weet dat het je niet helpt. Je merkt dat het je niet helpt want je voelt je gewoon niet goed. Heb je het gevoel dat je op knappen staat? Ben je herstellende van een Burn-out of overspannenheid en wil je dit nooit meer meemaken?

Je leert niet zomaar balans te vinden, dat doe je met vallen en opstaan. Dat heet leven maar als je steeds in hetzelfde kringetje blijft rondlopen, raak je uit balans en verlies je je kracht. Dan worstel je met je leven. Dat kan niet de bedoeling zijn toch?

Mindfulness

stress mindfulness burn outMindfulness geeft je de tools om die omslag eindelijk te maken en je hardnekkige patronen los te laten. Zodat je echt gaat genieten van een moment voor jezelf, dat je écht aandacht kunt hebben voor je kind, zodat je echt kunt proeven wat je eet, met aandacht een gesprek kunt voeren of kunt werken zonder dat je in je hoofd alweer 10 stappen verder bent.

Je leert;

 • Inzicht te krijgen in jouw stressreacties, zodat je hier mee  kunt leren omgaan en je nu echt minder stress gaat ervaren.
 •  hoe je door acceptatie meer rust & ruimte kunt creëren voor jezelf en daarmee voor anderen.
 • je grenzen kennen en bewaken, zodat je goed voor jezelf gaat zorgen.

Na de fijne 1 op 1 gesprekken met Jolanda tijdens de cursus “Leef vanuit je Kracht”, was het mindfulness 1 op 1 traject een logisch vervolg. Ook deze gesprekken en bijbehorende Mindfulness oefeningen heb ik als zeer zinvol en prettig ervaren. In een open ontspannen en vertrouwelijke sfeer, waar alles bespreekbaar was, heeft Mindfulness 1 op 1  mij veel gebracht. Meer rust, minder stress, tools die je kunnen helpen in het dagelijkse leven. De kracht van aandacht voor je ademhaling. Echt voor iedereen de moeite waard – R. de Jong- 

Hoe?

Niet door je tegen hardnekkige stress te verzetten maar door het er te laten zijn. Je hebt waarschijnlijk al van alles geprobeerd om van je stress af te komen en tot nu toe is dat denk ik niet heel goed gelukt. Wat heb je gedaan, als ik vragen mag? waarschijnlijk je voornamelijk te verzetten, door er van af te willen. Gek genoeg als je stress er gewoon laat zijn en er naar kijkt en onderzoekt, krijg je veel meer inzicht en kun je veel gerichter actie ondernemen, niet tegen stress maar hoe er mee om te gaan en dan valt de stress van de stress ineens weg en ervaar je meer rust.

 

Wat levert het je op als je de Mindfulness 1 op 1 volgt?

 •  Ontspanning, omdat je minder stress gaat ervaren.
 •  Je voelt je fitter en energieker omdat je immuunsysteem beter functioneert. 
 • Je leeft intenser en meer in het nu waardoor je meer oog krijgt voor de mooie kleine dingen die zich nu vlak onder je neus afspelen.
 • Je relaties verbeteren, die met jezelf maar ook die met de mensen om je heen.
 • Je zelfvertrouwen groeit
 • Je leeft je leven met minder moeite; oftewel Je gaat moeiteloos leven

Voor wie wel en voor wie niet?

De mindfulnesstraining is voor jou als:

 • je bewuster en meer wilt genieten van het nu, in plaats van je zorgen te maken over wat nog komen moet.
 • je graag wilt ontdekken hoe het komt dat je steeds in dezelfde valkuilen van stress, onrust valt en
 • je wil leren hoe je NIET meer in deze valkuilen valt
 • Als je meer wilt genieten van je leven en de mensen in je leven.

Ik heb het Mindfulness 1 op 1 traject gedaan om meer bij mezelf te komen en naar mijzelf te kunnen luisteren. De oefeningen die wij tijdens de les hebben behandeld, waren goed toepasbaar in de praktijk. Jolanda geeft duidelijke toelichting en uitleg over de diverse facetten en bespreekt op open wijze de ervaringen die je zelf meemaakt tijdens het doen van de oefeningen en wat je ervaart in het dagelijkse leven. Dit helpt om dingen duidelijker te krijgen of een kwartje te laten vallen zo van ; “oh ja, daarom doe ik dit of dat”. Mindfulness 1 op 1 heeft mij geholpen om Mindful in het leven te staan en meer rust te creëren in mijn leven – Ellen- 

Deze training is niets voor jou:

 • Als je niet de tijd wilt investeren om te oefenen echt mindful te gaan leven.
 • Als je meditatie verschrikkelijk vind en hier absoluut ook niet aan wil beginnen (70% van de training bestaat nl. uit meditatie

Waarom bij mij?

Ik ben Jolanda Bakker en ik werk met mensen die kampen met stress  of burn out achtige Jolanda Jelsmaklachten.

Erkend en Gezien worden

Ik ben een harde werker en maak het graag anderen naar de zin. Ik deed alles om erkend en gezien te worden en dan rende ik mezelf rustig een paar keer voorbij en dan zwaaide ik ook nog naar mezelf in plaats van dat ik dacht, “Wacht even, Mezelf voorbij lopen is kan niet goed zijn”. Ik ging maar door totdat ik voelde “het is weer vijf voor twaalf” en dan moest ik wel stoppen. Waar het werkelijk om ging was dat ik mezelf niet erkende en zag staan, dat zocht ik bij anderen.
Een aanslag op mezelf, mijn kinderen en de mensen om me heen. Voornamelijk een aanslag op mezelf want ik moest weer opladen om weer goed te kunnen functioneren.

Mindfulness

Toen kwam ik in aanraking met Mindfulness en Mindfulness heeft me geleerd rust te nemen. Het heeft me geleerd ruimte te krijgen en anders naar dingen te kijken. Ik heb geleerd te genieten en inzicht te krijgen in mijn patronen en deze om te buigen naar gezonde patronen. Ik ging steeds meer leven naar wat ik belangrijk vind, ging steeds authentieker in de wereld staan. In in mijn zoektocht naar wie is was en wat ik wilde ontdekte ik nog veel meer tools om me goed te voelen en mijn leven te leven zoals ik dat wilde. Nu voel ik me goed en sta ik vol in het leven als moeder van 2 kleine kindjes, zelfstandig ondernemer,dochter, vrouw en alle rollen die ik maar heb. Ik geniet van mijn leven en ben dankbaar voor wat er is in mijn leven. Ik leef mijn leven moeiteloos, niet dat er niks meer gebeurt maar omdat ik er anders mee omga.

Sinds 2012 ben ik gecertificeerd Mindfulnesstrainer en aangesloten bij de Vereniging voor Mindfulness

Mindfulness 1 op 1

Mindfulness 1 op 1 bestaat uit 5 sessies van 1,5-2 uur. Tijdens deze sessies ga je, vooral door te ervaren hoe je,  leren hoe je Mindful kunt leven.

Het is een praktisch traject. We doen oefeningen en diepen jouw ervaringen uit, zodat je inzichten en manieren krijg om gedachten en gedrag die je niet helpen te veranderen.

Het traject gaat meer in op jouw persoonlijke  situatie zonder dat het therapeutisch wordt en je leert mindfulness toe te passen in jouw leven.

Thuis oefenen
Thuis oefen je verder. Dit is een belangrijk onderdeel van de training. Thuis oefenen is een andere ervaring dan tijdens de sessie en kom je vaak tot nog meer inzichten. Tijdens de eerste sessie ruimen we tijd in om te kijken hoe en wanneer jij het beste kan oefenen thuis. Probeer 6 dagen in week 30-45 minuten vrij te maken voor de oefeningen. Het  is ook leren tijd te nemen voor jezelf en daar gaat Mindfulness ook over. Stoppen met rennen en bewust worden.

Dit kan heel pittig zijn en juist een reden zijn om je dan maar niet op te geven en dat is jammer. Maar is dat niet het probleem? Dat je niet meer weet hoe en wanneer je tijd voor jezelf kunt nemen? Er is altijd wel iets of iemand die wat van je wil.  Mindfulness gaat ook over mildheid, mogen en ervaren.

Laat je hierdoor niet direct ontmoedigen, Er is vaak wel een mouw aan te passen en daar kan ik je bij helpen.

Wat is de investering?

De investering bedraagt € 425,00 voor het individuele traject.

Profiteer tot 31 augustus 2018 van de zomeraanbieding en betaal € 382,50

Hiervoor ontvang je:

 •  5 sessies flexibel in te plannen
 •  Werkboek
 •   Diverse geleide meditaties in mp3
 •   Koffie/thee

Bonus: 

3 maanden een terugkom sessie

De sessies

Sessie 1: Introductie en leren omgaan met hindernissen in je leven Wat is je automatische piloot en hoe creëer je keuze in je leven?

Sessie 2:  Leer je adem te gebruiken om meer in het hier en nu te zijn en hoe kun je stress de baas blijven?

Sessie 3:  Hoe acceptatie je kan helpen meer rust en ruimte te creëren?

Sessie 4:  De kracht van je gedachten

Sessie 5: Je energiebalans en hoe kun je Mindfulness actief blijven doen na het traject?

 

Terugkommoment na 3 maanden 
Hoe ervaar je het om zelfstandig bezig te zijn met Mindfulness en wat kan je nog helpen?

Intake

Als je hebt aangemeld ontvang je van mij een intakeformulier. Deze vul je in en mail je terug. Als we elkaar nog niet kennen maak ik een telefonische afspraak met je zodat we even met elkaar kunnen kennismaken. Dat is voor jou fijn maar ook voor mij als trainer want dan weet ik ook wat je bezighoudt en kan dit meenemen in de training om jouw resultaat zo optimaal mogelijk te maken.

Wordt er momenteel geen training gegeven en wil je wel graag wat gaan doen? of spreekt het je niet aan om in een groep aan jezelf te werken? Kijk dan eens op Mijn aanbod of ik met mijn andere trajecten je kan helpen.

Werkgevers:

Steeds meer werkgevers zien het belang van gezonde en tevreden werknemers en zijn steeds vaker bereid (een deel van) de kosten op zich te nemen. Het loont altijd de moeite hier eens naar te informeren.

Incompany

Deze cursus kan ook incompany worden gegeven. Neem contact op voor meer informatie; 06-50496099

Dit zei een deelnemer van de training

 

Een vriendin van mij had een mindfulnesstraining gevolgd en was hier erg enthousiast over. Zodoende dat ik terecht kwam bij Fundera. Na het volgen van de 8-weekse training die gegeven werd door Jolanda kan ik zeggen dat ik door middel van de handreikingen die ik gekregen heb verandering bij mezelf waarneem. Het leven in het nu en het genieten lukt me steeds beter. Daarnaast het leren accepteren van gevoelens als onrust, verdriet of niet lekker in mijn vel zitten gaat me steeds beter af. Ook de manier van training geven door Jolanda heb ik als zeer positief ervaren. Daarom kan ik iedereen de mindfulnesstraining van Fundera van harte aanbevelen.-Mirjam Hoogeveen

 

 Ja, ik geef me op!

Liever eerst goed overleg? Bel dan voor een afspraak: 06-50496099

Geef een reactie