mindfulness op Maat

Mindfulness Op Maat

Voor Medewerkers die behoefte hebben om grip te krijgen op de stress die ze ervaren en dit graag op individuele basis willen leren.

Na de fijne 1 op 1 gesprekken met Jolanda tijdens de cursus “Leef vanuit je Kracht”, was het mindfulness 1 op 1 traject een logisch vervolg. Ook deze gesprekken en bijbehorende Mindfulness oefeningen heb ik als zeer zinvol en prettig ervaren. In een open ontspannen en vertrouwelijke sfeer, waar alles bespreekbaar was, heeft Mindfulness 1 op 1  mij veel gebracht. Meer rust, minder stress, tools die je kunnen helpen in het dagelijkse leven. De kracht van aandacht voor je ademhaling. Echt voor iedereen de moeite waard R. de Jong- 

In 5 weken leert de werknemer bewuster te worden van zijn of haar patronen, meer  bij zichzelf te blijven, beter zijn of haar grenzen te bewaken door middel van Mindfulness.

Het Mindfulness op Maat traject is preventief in te zetten maar ook tijdens herstel van Burn-Out of Overspannenheid.

Wetenschap

 Uit tal van wetenschappelijke onderzoeken komt naar voren dat Mindfulness een preventieve werking bij stress. Het bevordert creativiteit, verbetert het immuunsysteem, verhoogt de productiviteit. De werknemer kan zich beter concentreren en kan beter met de werkdruk omgaan.

Het traject

Met Mindfulness op Maat werkt Fundera met de werknemer 1 op 1 vanuit de traditionele Mindfulnesstraining. De kracht is dat Fundera inzoomt op de specifieke persoonlijke situatie van de werknemer. Dit is vaak niet of in mindere mate mogelijk in een groepstraining.

De werknemer kan de inzichten direct toepassen in zijn of haar situatie.mindfulness stress

Verder leert de werknemer;

  • Inzicht te krijgen in zijn/haar stressreacties, zodat je hier mee  kunt leren omgaan en je nu echt minder stress gaat ervaren.
  • Hoe hij/zij door acceptatie meer rust & ruimte kan creëren voor zichzelf
  • Zijn haar grenzen en stress-signalen kennen en bewaken

Ik heb het Mindfulness 1 op 1 traject gedaan om meer bij mezelf te komen en naar mijzelf te kunnen luisteren. De oefeningen die wij tijdens de les hebben behandeld, waren goed toepasbaar in de praktijk. Jolanda geeft duidelijke toelichting en uitleg over de diverse facetten en bespreekt op open wijze de ervaringen die je zelf meemaakt tijdens het doen van de oefeningen en wat je ervaart in het dagelijkse leven. Dit helpt om dingen duidelijker te krijgen of een kwartje te laten vallen zo van ; “oh ja, daarom doe ik dit of dat”. Mindfulness 1 op 1 heeft mij geholpen om Mindful in het leven te staan en meer rust te creëren in mijn leven Ellen-

Mindfulness interessant voor uw organisatie?

Wilt u meer informatie over dit traject? Neem dan vrijblijvend contact op via mail of telefonisch 06-50496099

Neem contact met ons op